To šolsko leto smo se skozi srečanja frančiškovih otrok trudili postati »IRONMANI« oziroma jekleni možje. Ugotovili smo, da potrebujemo veliko vrlin, če hočemo v življenju postati dobri in jekleni možje. Tako smo se urili v srčnosti, preudarnosti, iskrenosti, delavnosti, radovednosti, genialnosti, velikodušnosti, potrpežljivosti, previdnosti, pokorščini, natančnosti, zmernosti, pravičnosti, skromnosti, ponižnosti in vztrajnosti.

Na vsakem srečanju smo spoznali eno izmed teh vrlin in se pogovorili o tem kako dobri smo mi v tej vrlini. Seveda pa se nismo samo pogovarjali, ampak smo tudi ustvarjali, se igrali, peli in podobno. Pozimi smo izkoristili tudi sneg in se pomerili v izdelovanju snežakov. Poskrbeli smo tudi za popestritev prihoda sv. Miklavža in pripravili kratko dramsko igro. Seveda pa smo sodelovali tudi pri uprizoritvi Kristusovega pasijona.

Naša srečanja med letom so torej bila pestra. Pred začetkom počitnic smo naša druženja  morali zaključiti tako kot se spodobi. Tako smo se odpravili v toplice, kjer so se nam pridružili še otroci iz otroškega pevskega zbora. Kako smo uživali si lahko ogledate na fotografijah in kratkem videu.

Zahvaljujemo se vsem staršem, ki ste nam ob sobotah zaupali svoje otroke.

Naš zaključek pa je bil le simboličen, saj se vidimo že na oratoriju, upamo da tudi pri mašah in seveda naslednje šolsko leto na naših srečanjih, kamor vabimo tudi nove člane.

Oglejte si kratek video iz našega izleta: V TOPLICAH in