Na Krištofovo nedeljo, 24. julija, smo pri Sv. Družini na Selih ponosno in hvaležno obhajali aninsko nedeljo, s katerim smo počastili spomin na sv. Joahima in Ano, sozavetnika naše podružnične cerkve, ki jima je Bog podelil milost, da sta postala starša blažene Device Marije. S tradicionalnim aninskim žegnanjem smo sklenili praznovanje ob letošnjem srebrnem jubileju Krajevne skupnosti Sela.
Slovesno sv. mašo je ob somaševanju p. Jožeta Petka in p. Slavka Stermška vodil dekan Ciril Čuš. Med mašo je blagoslovil veliko pridobitev – nov cerkveni kor, s katerim je naša cerkev postala še lepša, še prijetnejša, predvsem pa funkcionalnejša za pevce. Kor je delo mizarskega mojstra Stanka Gajška iz Žetal.
Slovesnost so obogatili tudi pevci MeCPZ sv. Družine pod vodstvom organista Sandija Potočnika, žene s Sel in iz Lancove vasi pa so tudi letos poskrbele, da je bila podružnična cerkev na praznični dan olepšana z verigami iz žingerla. Praznovanje se je končalo s krajšim družabnim srečanjem na prostem pred cerkvijo ob bogato obloženih stojnicah naših prizadevnih gospodinj.
  .