Poletje je lepo, ko nas narava, sonce, prosti čas, dopust ali počitnice privedejo do tega, da na glas ali v mislih vzklikamo: »Kako lepo je živeti!« Življenje je resnično lepo, ko se ljudje zavedamo, da nismo sami. Življenje je čudovito, ko preprosta in zastonjska dejanja ljubezni, razveseljujejo človeška srca.

Tudi letošnji oratorij v župniji sv. Vida na Vidmu pri Ptuju je resnično uspel. To se je zgodilo tudi z Vašo pomočjo. Radost otrok in mladine se je čutila na vsakem koraku. Oratorij se ni končal, ampak traja naprej. Veselo sporočilo teh skupnih počitniških dni odmeva tudi danes v življenju 57 otrok in 25 animatorjev, ki so bili deležni Vaše dobrote in ljubezni. Veliko smo dosegli in še več bomo, ker nismo sami, ker je Bog z nami, ker delamo skupaj. Iskrena hvala za vse!

Hvala Vam, ker se trudite biti dobri ljudje in tudi dobri kristjani! Skupaj z animatorji Vam želim veliko zdravja, uspeha, zadovoljstva in vse dobro v vsakdanjem življenju! Bog z vami! Se priporočamo za naslednji oratorij!

 

p. Cristian Balint in animatorji